VBox7 logo

Изненада! Емо Чолаков се връща в ефир, води ново любовно риалити по NOVA

6 766 27.01.2020

 

Краят на месец февруари по традиция бележи началото на пролетния сезон за родните телевизии. Освен с нов сериал, нов сезон на "Като две капки вода", както и Hell's Kitchen, програмата на NOVA ще ни прикове към екраните със съвсем, съвсем нов проект - "Един за друг". 

В него 10 двойки ще залагат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно, са непобедими. "Един за друг" стартира на 22 февруари.

Виж още: Кои са топ 5 на най-добре целуващите се зодии?

Изненадата идва още с анонсирането на водещия на предаването - любимецът на зрителите Емо Чолаков. "Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам  комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско. Нямам търпение да се впусна в това изживяване, заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни - може да науча нещо ново и за себе си", споделя Чолаков.

Виж още: Партньорите на тези зодии са истински щастливци! Кои са топ 3 на най-добрите любовници в зодиака?

Какво ще бъде "Един за друг"? В риалитито двойките ще бъдат поставени пред изпитания, които ще "пробват" техните взаимоотношения, ще бъдат поставени темите за доверието и любовта.

В състезанието всяка двойка ще се бори за наградата, опитвайки се да бъде по-добра от другите. На финала на незабравимото преживяване двойката-победител може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв. Всеки уикенд пред очите на зрителите участниците ще преминават през полярни емоции и ще разкриват неподозирани до този момент качества както за себе си, така и за своята половинка.

6 766 27.01.2020

Още от Cool News