VBox7 logo

Какви мъже харесват плеймейтките: Любопитно признание от Моника Валериева

9 285 14.10.2019

Няма как да не признаем, че една от плеймейтките, които успяха да "впрегнат" славата си и да се възползват от нея по един добър начин. Тя стана бизнес дама със свой бранд козметични продукти, като съвсем скоро се очаква и нова изненада от нея.

Това, което прави впечатление от нейния Instagram профил, е, че тя пътува страшно много! 

Вероятно именно тези пътувания са станали повод за спекулации относно това кой е мъжът до ней, който спонсорира тези екзотични бягства, станаха повод за гневна публикация на Моника.

В нея тя се заканва да съди медии, намеквали, че пътува и крие "чичко паричко". И показва хората, с които всъщност пътува - приятелки, сред които и Андреа, както и баща ѝ. 

Че една бизнес дама може да спонсорира сама пътуванията си, е ясно. Но все пак се зачудихме - какви ли мъже харесва Моника Валериева. И отговорът не закъсня.

В поредица въпроси и отговори в Instagram последователи попитаха какъв тип мъже харесва (признаваме си, не я питахме ние).

В отговор Моника призна, че външният вид и височината я грабват, но в никакъв случай не си пада по "нацепени" мъже. Освен това държи мъжът до нея да е лоялен, отговорен и амбициозен.

Такъв в момента до нея няма, всъщност няма никакъв. Неведнъж Моника е споделяла пряко инепряко, че се наслаждава на свободата си. 

Източник thumbnail:https://www.instagram.com/monikvaleriee/

9 285 14.10.2019

Още от Cool News