VBox7 logo

Говори новата InstaQueen - Кристалина! С кого се сприятели, какво ще ѝ липсва...

53 651 21.06.2019

Колкото и да ни е тъжно, InstaQueen приключи! След множество изпитания, много емоции и истински приятелства, новата InstaQueen вече е ясна - Кристалина!

Красавицата спечели 2 предизвикателства - за видеостори и реклама на продукт. Спечели и близо 17 000 нови последователи в Instagram. 

"Не очаквах, че ще мога да заменя спортния ми гащеризон за автомобилен спорт с тази прекрасна рокля", бяха първите думи на Кристалина.

 

Какво сподели кралицата Кристалина пред Vbox7 в първото си интервю?

 

"Радвам се, че се даде шанс на едно коренно различно момиче от масовката, това е голямо постижение", коментира тя. Същевременно обаче е и малко тъжна. Защо?

 

"Форматът и хората, които бяха част от него, много ще ми липсват. Та ние бяхме като едно голямо семейство", поясни Кристалина. 

 

Със сигурност всички момичета ще си спомнят дълги години за преживяването, но кой е бил най-запомнящият се момент по време на снимките на InstaQueen? 

"По време на снимки най-запомнящият се момент беше предизвикателството с грима, защото то беше ключов за участието ми в InstaQueen. Там аз открих останалата част от цялостната Кристалина."

 

А с коя от другите претендентки Кристалина се е сприятелила най-много?

 

"Всички се сприятелихме, което беше неочаквано за мен. В такива формати лицемерието и завистта обикновено обвземат участничките. При нас не беше така, дори бяхме много сплотени."

 

Но InstaQueen вече свърши. Попитахме Кристалина какво ще е първото нещо, което ще направи като новата InstaQueen?

 

"По време на Инстакуин научих доста нови неща и грешки, които правя. Определено ще се заема първо с тяхното поправяне."

 

И все пак: какво е да си InstaQueen?

 

"Да си InstaQueen не е само една корона, това е отговорност. Титлата InstaQueen освен красота, включва интелект и поведение. Трябва да мотивираш хората, да им бъдеш пример за подражание. Да ги накараш да открият себе си в теб."

53 651 21.06.2019

Още от Cool News