"Хари е пълен провал като съпруг": Нови обвинения срещу херцозите на Съсекс

4 420 15.09.2021

Royal News

Принц Хари и Меган Маркъл продължават да будят неодобрение от страна на някои хора от семейните им среди. Бащата на бившата актриса заяви, че Меган лишавала децата си Арчи и Лилибед да се видят с баба си и дядо си. 

Томас Маркъл обвини двойката, че е "ужасно несправедлива" спрямо децата си, защото не ги допуска до близките им роднини, сред които дядо им по бащина линия принц Чарлз и от прабаба им – кралица Елизабет II. Самият Томас все още не е виждал внуците си, разказа още той пред камерата на австралийска телевизия. На този етап само майка на Меган Дория Рагланд има достъп до децата. Бащата на херцогинята все пак се надява, че "позата" на дъщеря му ще отмине и той ще може един ден да види внуците си.

Виж още: Кристиан Кирилов и Джулия - за пореден път го доказаха: Те са най-фит семейството сред звездите 

Маркъл определи дъщеря си като "контролираща" и вярва, че именно тя дърпа юздите на Хари във всяко отношение, а той я слуша. "Вярвам в това 100%. Дъщеря ми е човек, който обича да има контрол". Бащата не спести критики и към принц Хари, с когото никога не се е чувал, дори не бил поискал ръката на дъщеря си от него. Томас определи Хари като провален съпруг, защото не е направил необходимото, когато съпругата му е казала, че имала мисли за самоубийство.

"Мисля, че Хари е пълен провал като съпруг, защото ако един човек дойде и каже, че има проблеми и мисли за самоубийство, щях да го заведа директно на лекар. Няма преди това да се консултирам с когото и да било", твърди Томас.

Припомняме, че по време на интервюто на двойката с Опра по-рано тази година, 40-годишната Меган каза, че е обмисляла да отнеме живота си и добави, че след като е отишла при служители от двореца за помощ, такава ѝ била отказана, пишат от Vesti.bg.

Виж още: Крампата на раздора: Мани от "Игри на волята" отговори по интересен начин на нападките онлайн 

Изображение: Getty Images

Още от Royal News

Братът на Меган Маркъл с шокиращи разкрития, била "прегазила" първия си съпруг и го зарязала
Красиви и модерни: Принцесите, за които не се говори много
"Хари е пълен провал като съпруг": Нови обвинения срещу херцозите на Съсекс
"Мрънкаща актриса с раздвоен език": Меган Маркъл под ударите на известен журналист
Съсекс VS Кеймбридж: Популярността на Хари и Меган спада, а Уилям и Кейт са обожавани