Той смени жената, но наистина! Димитър Господинов - в нова връзка, но все така принципен

11 926 07.06.2022

Опасни връзки

Всички бяха потресени от т.нар. Пиленца от Монако, които в телевизионно риалити показаха псевдолукс и съмнителни ценности. Абсолютният антипод пък беше другата двойка - на риалити звездата Димитър Господинов и съпругата му Мая.

Е, имаме новина. Колкото и страхотно, традиционно и смиклено да изглеждаше семейството на Димитър, то е в историята. Точно в деня на излъчване на епизода с вече бившата му съпруга той обяви, че е в нова връзка:

Виж още: Смехът продължава! В социалните мрежи скочиха срещу Пиленцата от Монако

"През последните месеци ми се случиха много неща. Загуби, победи, разочарования, сълзи, радост, емоции, успехи и вяра в бъдещето", започна той под романтичната снимка. По думите му човек трябва да преследва щастието и любовта. 

"Срещнах човек, който ме промени и ме прие такъв какъвто съм днес - с всички мои недостатъци. Човек, който ме обикна и ме научи да бъда по-добър към всички и всичко. Днес тя притежава цялата ми любов, а аз ще направя живота й приключение. Обичам я, това е", пише още той.

Виж още: За всеки по нещо: Палавата Андреа от Hell's Kitchen показа горещите си приятелки

И ако си мислите, че няма как да стане по-неловко, повярвайте ни, има! От коментарите под снимките на Димитър с новата му половинка оставаме с впечатлението, че хората много-много не са разбрали, че това е друга жена. "Еталон за истинско семейство", пишат в коментарите, други обобщават: "Най-доброто семейство".

Изображение: https://www.instagram.com/guspa_maximal/