VBox7 logo

Звездните сватби на 2019 г.! Любимите двойки, които чуха Менделсон

5 081 30.12.2019

Годината е към своя край, а това винаги е повод за равносметка. Какво се случи, какво не се случи, какво не трябваше да се случва...

Но днес ще си говорим за позитивни събития от родния шоу бизнес и в частност - сватбите! Кои популярни български двойки чуха Менделсон през годината?

Софи Маринова и Гринго

Беше едва началото на годината, а вече се знаеше - тяхната сватба ще е сред събитията на 2019 г.! На сватбата присъстваха над 500 гости, а кумове бяха Преслава и Павел. Уви, последва развод, но хубавото е, че двамата в крайна сметка намериха пътя към другия отново и пак са заедно.

Виж още: Лудата сватба на Софи Маринова! Кой дойде на купона, кой хвана букета?

Кристиан Кирилов и Джулия

Ние първи съобщихме, че двамата са се оженили и ви показахме ексклузивни кадри от събитието. То беше в тесен кръг, но последва и шумна сватба с много гости. Най-любопитното в случая е, че двамата си казаха "да" едва няколко месеца след началото на връзката им. 

Виж още: Само във Vbox7: Кристиан Кирилов и Джулия вече са се оженили! Вижте кадри от сватбата

Ваня Пейчева и Димитър Иванов

Сватбата се състоя в началото на септември. Двамата са заедно от 13 години, имат две деца - момченца. Събитието беше в Пловдив и събра някои от най-популярните лица в модата у нас.

Виж още: Обичана миска застава пред олтара! Показа секси снимки от моминското парти

Деси Цонева и Явор Стефанов

Събитието беше на 6 юли, като на сватбата присъстваха само кумовете на семейството. През 2020 г. двамата ще повторят сватбата, но този път с много гости и луд купон.

Виж още: Любов, усмивки, много деца... Коледните снимки на българските звезди

Виолета Сиракова и Георги Коруджиев

Двамата са заедно от години, имат и дъщеричка, но не бяха женени. Сватбата беше в началото на септември, а булката събра всички погледи с роклята си.

Виж още: Изненада по Коледа: Славея Сиракова показа бременно коремче!

5 081 30.12.2019

Още от Опасни връзки