VBox7 logo

Горчиво: Емануела май се сгоди? Певицата с недвусмислен кадър в Instagram

7 238 24.12.2019

Поп-фолк певицата Емануела умее да шокира феновете си и го е правила неведнъж. Припомняме ви, че преди година тя се похвали с "малко чудо", като накара всичките си последователи (а за малко и нас) да повярваме, че тя е бременна. Е, всъщност певицата тогава се похвали със здрав черен дроб, но пък всички се хванахме.

Виж още: Емануела шокира феновете си, похвали се с ''малко чудо''

Затова и този път не знаем дали това, което си мислим, е истина. А то е, че май-май Емануела се е сгодила. На снимката по-долу е написала просто "съдба", като е придружила текста с много сърчица. Ръката е дясната на певицата - тази, на която по традиция се слага годежен пръстен. А, че ръката е мъжка, е повече от очевидна.

Виж още: Гаджето на Емануела я нарече ''проклета''! Какво мислят за връзката си?

Емануела има връзка от няколко години с бизнесмена Мартин Николов. Въпреки че се знаеше за връзката им, тя стана публично известна в Big Brother миналата година, когато и той влезе в Къщата. Именно в името на любовта им тя напусна риалитито.

Виж още: Нов удар за Емануела: Съдът ѝ отнема детето, но тя е решена - няма да се даде!

Мартин Николов и Емануела се познават от буквално 20 години. Но любовта между тях пламва едва на 1 юни 2017 г. В лятна вечер се събрали приятелски, за да се оплачат един на друг от живота си. Въпреки че певицата имала тежък и чепат характер, Мартин сподели, че я обича много. Дори я нарече неговото си "проклето същество".

7 238 24.12.2019

Още от Music Virals