VBox7 logo

Във връзка сте, а си пишете все по-малко? 3 възможни причини за това

1 349 25.10.2019

Кой не обича да си пише с човек, към когото изпитва чувства? Всеки път като видим името на този човек на екрана си, цяло ято пеперуди политат в стомаха ни. 

Всъщност писането в чат приложенията нерядко е считано за барометър за интереса към връзката ни. А това е толкова неправилно! Всъщност, ако писането помежду ви намалее, това най-вероятно не означава нищо лошо, въпреки че именно така го интерпретирате. Тогава какво може да означава?

Виж още: Звездните раздели и разводи на 2018-а! Кои връзки останаха в историята?

1. Имате нормална, здрава връзка

Нека си признаем - писането нон-стоп е характерно за началните етапи от връзките. Когато връзката се развие, се увеличава доверието между хората. Но друго е редно да се запитате, ако сте във връзка и намалите писането: Общувате ли по друг начин? Показвате ли взаимно любов на живо? 

Виж още: 11 правила, на които стъпва ВСЯКА дълготрайна връзка

2. Просто сте по-заети

Преди да натиснете паник бутона, поемете дълбого въздух и се огледайте около себе си. Вероятно в офиса ви е напечено, а най-вероятно и в този на партньора ви е така. В идеални условия човекът до вас би ви предупредил, че е зает, за да не очаквате постоянно писане. Но ако изпитвате недоверие или поведението му ви притеснява, най-добре говорете с него. 

Виж още: Използва ли те, или иска да остареете заедно? 6 признака в поведението му

3. Проблеми във връзката 

Дайте си време и помислете добре - дали пък не става въпрос за отдръпване. Може би просто интересът на другия човек е намалял. Може би бързото обвързване е уплашило другия човек. Единият вариант е да успокоите топката и да изчакате, опипвайки почвата. Другият вариант почива на максимата, че най-добрият начин да получиш информация, е като я поискаш. Говорете.

Източник thumbnail: Deagreez/AaronAmat/Eva-Katalin/iStock

1 349 25.10.2019

Още от OMG Facts