VBox7 logo

Разкрития от кухнята на ''Маскираният певец'' + нови маски, които ще видим

5 215 16.09.2019

"Маскираният певец" със сигурност беше гвозденият на изминалия уикенд - и субективно, и обективно. Nielsen Admosphere Bulgariа измери, че 30% от аудиторията на възраст 18-49 г. са го гледали.

Шоуто впечатли още от първата си вечер с невиждани досега реалистични и пищни костюми. А това е само началото...

Първият отпаднал, а в този смисъл и свалил маската, беше Паунът. Пеещата птица всъщност се оказа един от любимите готвачи на България - Иван Звездев.

Още на сцената той призна, че и семейството му не знае къде е тази вечер, по-точно мислят, че е на представление на Димитър Рачков.

В сутрешния блок на NOVA Звездев призна, че е използвал и кемпера си за оправдание - казвал, че е на ремонт. Но пък бил нов и жена му казала, че е нов. 

Пробите за костюми се правят предварително, а след шоуто участниците излизали през секретна врата, разказа Звездев. 

Първият разкрит участник дори каза, че на участниците им се слагат други маски, с които се придвижват.

Ники Кънчев, който е един от панелистите, разкри една мистерия, която мъчеше зрителите, коментирали във Facebook - как така те, агентите, когато казват кой според тях е зад маската, веднага на екрана се появява снимката на човека, който предполагат, че е зад маската.

Панелистите - Гала, Ники Кънчев, Мария Илиева и Геро, имат таблети пред себе си. Когато те заподозрят кой се крие под маската, още по време на изпълнението, пращат на екипа името на човека и те предварително знаят кой агент кое име ще каже.

Най-готиното от всичко е, че сме видели досега едва половината от маскираните певци. Досега са ясни едва три от маските - Пчелата, Шапкарят и Гарванът.  

5 215 16.09.2019

Още от Уеб Цитати