VBox7 logo

Сузанита ''захапа'' MEGZ - обвини я в ужасно нещо в името на бизнеса

Дизайнерката отвърна. Кой е прав?

13 857 30.11.2018

Пореден епизод от войната между дизайнерката Миглена Каканашева - MEGZ и певицата Сузанита. Този път ударът нанесе бившият Ангел, но дизайнерката бързо върна топката.

Става въпрос за артикул, който продава MEGZ, а именно така популярните сред дамите естествени мигли от норка.

Сузанита публикува в социалните мрежи колаж с обява за въпросните мигли от профил на MEGZ и осакатена норка. Пита риторично дали за животинчето това е секси.

mvradova/Instagram

Отговор последва, разбира се. В него дизайнерката уточнява, че всъщност миглите не са от норка, а името на животното е замесено по маркетинг причини.

Всъщност косъмчетата се разработвали в лаборатория, за да наподобяват такива от норка. По този начин нито едно животинче не е пострадало.

Виж още: MEGZ втрещи нета: Новите будители са плеймейтките, старите са мъртви!

Словестната война между двете започна през лятото, когато Сузанита беше отстранена от Ангелите на MEGZ. Причината за това бяха снимки на певицата, в които тя показва гърдите си.

Виж още: Сузанита влиза в Big Brother? Певицата намеква именно за това

В гостуване в "На кафе" дизайнерката посочи още, че това не е първата изцепка в общата им работа, като каза че често й се случвало да закъснява или да не идва за уговорени ангажименти. 

По-късно Сузанита нарече дизайнерката "баба ми MEGZ", заяви, че не приема наркотици и я заплаши със съд. Освен това я призова да си намери нещо друго, с което да запълва времето си. 

13 857 30.11.2018

Още от Zoo Box