VBox7 logo

След ''Игри на волята'': Бояна Генова съжалява само за едно единствено нещо!

11 281 14.10.2019

Очаквано или не, едно от най-популярните имена, влезли в "Игри на волята" - Бояна Генова, напусна риалитито. Това се случи след елиминационен двубой с Наско от отбора на Траките. 

Това обаче, което изуми зрителите, е, че Бояна трябва много силно в надпреварата с Наско, като дори натрупа първоначална преднина. Нещо повече - тя я натрупа с лазене, което би трябвало да е доста болезнено за човек с контузена ръка.

Именно това стана повод много от зрителите да се съмняват, че Бояна изобщо е имала болки и да я заподозрят, че е бягала от битки и е търсила съжаление. 

Истината обаче се оказа съвсем друга - Бояна се мобилизирала за битката, като цената, която платила, била твърде висока. Всъщност ние го и видяхме. На финалната права в изпитанието с ловенето на кукички, силна болка пронизваше болната ѝ ръка. 

Пред всекидневник тя признава, че независимо от развоя на битката с Наско, тя е щяла да си тръгне от "Игри на волята". Нещо повече - тя агитирала членовете на нейното племе да я номинират. "Все пак, играч с травма не може да стигне далеч", обяснява тя.

Въпреки това обаче Бояна е доволна, че се е впуснала в това предизвикателство. "Победих себе си, победих страховете си. Бях всеотдайна и себе си. Излязох с чест и достойнство", вярва тя.

Що се отнася до пререканията с Марешка русокосата инфлуенсърка е категорична, че не таи лоши чувства към нея. "Напротив, тя е много сладка. И както казах, и сега си пишем от време на време и когато е в София се виждаме", споделя Бояна.

Единственото, за което е съжалявала, е, че не могла да покаже физическите си възможности заради травмата. 

Източник thumbnail: Игри на волята/Бояна Генова

11 281 14.10.2019

Още от Красивите българки