VBox7 logo

Нина Добрев уплаши феновете си, приеха я по спешност в болница в тежък шок

8 400 12.11.2019

На актрисата Нина Добрев ѝ се събраха доста емоции в последно време. Наскоро стана ясно, че се е разделила с приятеля си, а преди часове пък тя се озова по спешност в болница.

Виж още: Краят на една звездна любов: Нина Добрев отново е сама, не се получиха нещата с Грант

Диагнозата е анафилактичен шок - тежка алергична реакция, която се появява внезапно и по принцип може да има фатален изход. 

Виж още: Нина Добрев проговори български във видео! Вижте актрисата като стюардеса

За щастие обаче наблизо е била приятелката на Нина Добрев, Джулиан Хъф, която я закарала набързо в болницата, където стабилизирали актрисата. 

Виж още: Изненада! Нина Добрев посрещна Коледа в София

Разбира се, всичко там беше документирано и от коментарите на Нина разбираме, че този тип шокове за нея са нещо стандартно и дори често, тъй като има доста алергии. "В зависимост от това колко е силен пристъпът, понякога изпадам в анафилактичен шок", написа Нина в Instagram публикация. 

Виж още: Нина Добрев изкара акъла на феновете си! Какво се случва с крака ѝ?

Часове по-късно актрисата вече си е била у дома, където дори вече е снимала и очите си, за да покаже, че отокът е спаднал. "Обичам те, Джулс! Благодаря ти, че беше моя майка... отново", пише още Нина. 

Сред звездите, страдащи от толкова проблемни алергии, страдат още Джесика Алба, Бионсе, Майли Сайръс, както и Бритни Спиърс.

8 400 12.11.2019

Още от Красивите българки