Най-красивата българка, Гергана Гунчева, разказва какво е да си майка на две щури момчета

5 097 14.07.2020

Ох на мама

В новото видео на Ох, на мама Stories Михаела Павлова се среща с красивата Гергана Гунчева. Тя носи титлата Мис България 2004 и към днешна дата е майка на две прекрасни момчета. 

Спортната журналистка разказва, че децата ѝ са много диви, но едновременно с това и истински щастливи. Имат много силна връзка и с нея и с баща си. Най-вече търсят татко си, когато дойде време за игри. 

Виж още: Наталия Кобилкина стана майка! Избра красиво и традиционно име за сина си

По време на пандемията тяхното спасение е била къщата им с двор, където живеят. Децата са били свободни на двора и въпреки, че родителите им са обяснили каква е обстановката в целия свят и двамата нямат търпение отново да могат да пътуват с родителите си.

Мис България разказва, че и двете ѝ деца спортуват, но все още не може да каже, дали имат пристрастия към определен спорт. От скоро големият ѝ син е много запален по бокса и негов идол е Кубрат Пулев. 

Гергана Гунчева откровено споделя, че в момента не е готова за трето дете, тъй като определено отглеждането на двете момчета запълват цялото ѝ време. И все пак какво обича да прави, когато успее да си открадне малко свобода за себе си – гледайте във видеото.