Instagram vs. Реалността: Мона Гочева се показа без филтри и пози! Има нещо важно да ви каже

4 392 24.04.2021

Понякога публикациите в Instagram създават много нереалистична представа за света. Мона Гочева е един от българските инфлуенсъри, които не се притесняват да покажат и другата страна, която стои зад перфектните снимки в Instagram. Тя често напомня на своите последователи, че зад почти всеки лъскав кадър, стоят десетки (не чак толкова instagramable) опити за снимка. 

Виж още: Сузанита се похвали със снимки на племенника! Ето как кръстиха момченцето

В текста под последната си такава публикация в Instagram Мона призовата последователите си да се обичат такива, каквито са, защото красивите момичета с тънка талия, гладка кожа и перфектен тен, които виждаме в Instagram, в доста от случаите са плод на добрата поза и още по-добрите умения за обработка на снимки. Тя споделя, че няма плочки на корема, но за нея е по-важно да е здрава и да се чувства добре в своето тяло. Мона завършва с: "Обичайте себе си! Грижете се за себе си! Несъвършенствата са това, което ни прави уникални и истински".

 Виж още: Силвия Петкова вае супер тяло за 21 дни! Каза край на "лежането и яденето на дупелепки" 

Нейните поредици от снимки, на принципа Instagram vs Reality, се радват на голямо одобрение, както от последователите ѝ, така и от колегите ѝ в онлайн средите. В коментарите под последната ѝ публикация по темата, Мона получи подкрепата на популярни личности като Галя от дует "Каризма", актрисата Йоанна Темелкова и влогърката Маги Сан. 

През изминалото лято младата майка често публикуваше забавни снимки и сторита от плажа, иронизирайки перфектните кадри на момичета по бански, които заливат социалните мрежи.

Виж още: Тервел Пулев очарова със снимка от разходката си с малкия Самуил 

В началото на месец април актрисата от "Революция Z" създаде и 30-дневно предизвикателство, с което цели да мотивира последователите си, да водят по-здравословен и активен начин на живот. То включва минимум 1,5 литра вода на ден, 20-минутна тренировка, 5 км ходене и ограничение от хляб и сладко. Последният елемент от предизвикателството се състои в своеобразната забрана за използване на телефон, поне два часа преди лягане. Мона напомня на своите последователи, че по този начин ще имат по-добър и спокоен сън, а сънят е много важна част от пълноценния начин на живот. 

Изображение: https://www.instagram.com/monagocheff/