Съблече ме в класната стая – никой не разбра какво става

8 508

Цвети К

За празниците се прибрах в родния ми град и се случи така, че вкъщи разглеждах стар албум със снимки от гимназията. Бяхме се събрали с най-добрата ми приятелка и си коментирахме всички от класа и кой къде е в момента. Заговорихме се за бивши приятелки, бивши гаджета и как всеки е поел в различни посоки. Точно докато обсъждахме най-готиното момче в училището, от албума изпадна една снимка. Аз цялата изтръпнах, защото снимката беше негова. Ще го нарека Пламен, защото най-вероятно вече е женен и има деца, но моята приятелка се учуди защо имам негова снимка в албума си след като той дори не беше от нашия клас.

Виж още: От филмите до криптовалутите: Какво се случва със Станислав Яневски днес?

Тогава в главата ми изникна най-срамната ми училищна история, която дори на нея не бях споделяла. Казах й, че ще й разкажа нещо много палаво, което пазех с години в съзнанието си. Тя ококори очи, а аз започнах. Пламен беше по-голям от нас с няколко години и когато аз бях осми клас, той вече завършваше. Още в училище обаче забелязах как ме гледа по коридорите и не веднъж ми подмяташе секси реплики. В едно междучасие седях сама на двора, той дойде при мен и се заговорихме. Оказа се, че отдавна ми е хвърлил око, но не е знаел как ще реагирам, защото съм доста по-малка. Аз му казах, че малките сме опасна работа, а той само се засмя.

Виж още: Гери-Никол открадна гаджето на Жанета Осипова? 

След няколко дни ми писа и започнахме да си чатим денонощно. Той не спираше със заканите как щял да ме скъса и да ми покаже какво могат големите батковци. Аз му казах, че едва ли има какво да науча, а той само ми повтаряше „ще видиш ти“. Един понеделник имахме свободни часове и аз бях останала сама в класната ни стая по английски да чакам да мине дупката от близо час и половина. Не знам как е разбрал къде съм, но влезе в стаята и седна до мен. Усетих, че ще стане нещо брутално, но нямаше как да си тръгна. Той ми каза, че никога не говорел празни приказки и започна страстно да ме целува. Толкова много се натискахме, че по едно време се усетих, че е свалил наполовина блузата ми и е смъкнах надолу черния ми клин.

Бях полугола в стаята по английски посред бял ден, а всеки момент можеше да влезе някой, тъй като вратата не се заключваше. Казах му да престане, защото някой може да ни види и директно да ни изключат. Той ми каза да не се притеснявам, стана и премести огромното бюро зад вратата. Каза, че вече няма как някой да влезе и сега съм само негова. Обърна ме с гръб към него, подпря ме на бюрото и брутално проникна в мен. Толкова се възбудих, че започнах да пъшкам супер силно, а той само ми казваше тихо и накрая ми запуши устата.

Виж още: 17 неща, които се случват с тялото ни, след като спрем да правим секс

По-скандален секс никога не съм имала. Направо го подлудих, а той ме чукаше като за последно. Накрая свърши, а аз не можах да се облека поне пет минути, защото цялата треперех. След всичко, върна бюрото на мястото му, целуна ме по челото и излезе, като ми каза да очаквам втора сесия. Излязох да пуша навън, а приятелките ми, които тъкмо идваха за часа попитаха какво ми е, защото цялата бях червена и разрошена. Аз само се усмихвах, а когато се върнахме в стаята всички се чудеха защо навсякъде е супер разбъркано, а бюрото е в средата на кабинета. Пазех тази тайна до днес, но след като я разказах на приятелката ми, която беше в абсолютен шок се зачудих какво ли прави днес Пламен. Мисля, че ако повторим нещата, този път наистина ще повярва, че малките сме мега перверзни. Сигурна съм, че не ме е забравил и май знам откъде да взема номера му…

Текстът е художествена измислица на автора и всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

Изображение: iStock Photos

Коментари 1
Съвети как да водиш по-устойчив начин на живот 🥰
11 начина да се храниш по-здравословно тази пролет! 🥦
Каним ви на безплатно събитие за млади родители! 😍
Мъж живя под вода за 100 дни! 🤽‍♀️🌊  Какво се случи с тялото му?
Агресивен щъркел напада коли в България 🤨😂
Невероятно Откритие: нов ОРГАН в човешкото тяло! 🕵️‍♂️🔬
Призрачният град потънал в пустинята! 🐫🌵
Мистерията на остров Буве: Неразгаданата загадка 🏝️🔍
💅Адисън Рей  на МАНИКЮР в България! ✨🎇🤩
Как да накараме домът ни да изглежда луксозно с малък бюджет✨💲
,,1984“ - реалност и днес 😱📖
Работодатели: Gen Z = кошмар?
Кой донесе първи медал за България на световното първенство по борба?💪
🐚🐟🦐🐋🐬С любов за по-чист океан: Историята на баща и дъщеря, които променят света😍🌊
Цените на храните: Как е у нас и в чужбина?😱💲💰
Арттерапия: Майка и дъщеря създават изкуство върху тениски😍🎨
😋🤩Няколко здравословни начина да се сдобиеш с красиво тяло за лятото 💪🍇🍓🍒
🌸🌺Как да се пребориш с пролетната депресия? 😕😔
Какво е сезонно афективно разстройство и страдаш ли от него? 😕🙁
Тя е "ЕКОСЕКСУАЛНА", но има ВРЪЗКА С ДЪРВО 😳🤯
3 ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ кои ще бъдат МИЛИОНЕРИ 💰
БИЛИ АЙЛИШ И ЛАНА ДЕЛ РЕЙ Са Заедно 👩🏽‍🤝‍👩🏼
Тренировка Против ТЪГА? 😳 Наистина Работи!
НОВАТА колекция бански на Ким Карадшиян ❤️‍🔥
Чешмяната вода СЪСИПВА кожата и косата ни 🚿
Най-яките места за пътуване в Европа през пролетта 🌞🥰🌺🌷
12 tips&tricks за пътешествия през пролетта 🧰🧳🌞
БУМ💥 на фалшиви банкноти, как да ги разпознаем?🧐💲