Таралеж в гащите... буквално: Тинко и неговата най-абсурдна история

559 14.08.2022

Social Virals

Чували сме всякакви истории, но тази на Тинко ни... абе, ще разберете! Тинко е един от участниците в "Къщата на инфлуенсърите", а ние решихме да разберем неговата ТОП история.

Като всеки друг млад човек, така и Тинко се събира с приятели една вечер. Компанията обаче си има традиция, която включва 1 стотинка. Притежателят на тази 1 ст., трябва да бъде предизвикан от другите в компанията да направи нещо откачено. Ако притежателят не иска да направи това нещо, той дава стотинката на човека, дал идеята за предизвикателството. Ако изпълни желанието на другите, стотинката остава в него.

Виж още: Галена била на инжекции за отслабване? Андреа пусна поредната бомба

В началото играта е лесна, но с всеки следващ кръг предизвикателствата стават все по-трудни. "Нещата започнаха да ескалират и трябваше да рестартираме играта. Бяхме на вила една вечер, стотинката беше при мен и ме предизвикаха да си изтрия профила. Понеже имах три, махнах един от тях. Караха ме някакви неща, но бяха отчаяни, че нищо осоено не става", разказва пред камерата ни Тинко.

Компанията обаче намерили един таралеж, който кръстили Йоан. Тинко преценил, че другите ще го тормозят, но докато той държи стотинката, ще го брани. "Отидох до тоалетната и реших да го взема със себе си. Аверите ми се обаждат и ме питат къде изчезнах. Казах им, че съм по голяма нужда в тоалетната. Те решиха, че е настъпило време за следващото предизвикателство и... ми казаха да си свърша работата... върху таралежа. Стотинката е в мен все още. После измих таралежа, съвсем малко беше", разказа Тинко.

Виж още: Ето го доказателство! Тита - бита от бившия си, показа пораженията

Наскоро Панайот Панайотов също стана известен с една история за круши, вода и обществена тоалетна. Явно родните популярни личности обичат тези случки. Деца, не следвайте примера на Тинко!

Изображение: https://www.instagram.com/tino.karaivanov/ 

Още от Social Virals