VBox7 logo

Цеца вдигна пищна сватба за сина си с 500 гости! Вижте ексклузивни кадри от събитието

9 537 29.11.2019

Само преди дни се състоя едно от най-големите лайфстайл събития на Балканите. Става въпрос за сватбата на Велко Ражнятович, синът на Цеца!

Виж още: Щастие в Сърбия: Цеца се бърка със 100 000 евро за сватбата на сина си!

Събитието е било повече от пищно, повече от бляскаво, повече от шумно и повече от мащабно. Църковният брак е сключен в най-големия православен храм на Балканите, белградския "Св. Сава". 

Виж още: Лепа Брена стана баба! Спретнаха уникално балканско тържество по повода

Младоженците пристигнаха за щастливото събитие със скъп автомобил, който някога принадлежал на друга известна сръбска певица - Драгана Миркович, разказва Vesti.bg.

Виж още: Дъщерята на Миле Китич е истинска звезда в Сърбия! С какво проби сръбкинята?

Булката пък е Богдана Родич, чиято професия е продавач на месо. Всъщност семейството на Богдана има няколко месарници в сръбската столица. Велко пък е боксьор.

Красавицата е сменила няколко сватбени рокли, като дори се твърди, че една от тях е била на свекърва ѝ, на Цеца. Именно в нея Цеца се омъжила за Желко Ражнятович.

Младото семейство вече очаква първия си наследник, като новината за бременността се появи още през октомври. 

"Щастлива съм, това е страхотна новина за семейството ни. Чакам с нетърпение. В началото, когато Велко ми каза, не можах да повярвам. Емоциите бяха неудържими. Не мога да опиша усещането с думи", написа Цеца в Instagram.

И говорейки за пищност, ето я и сватбената торта на събитието:

Гостите на сватбата са били над 500. Младоженецът пък е бил с емблематичния ланец на Аркан. 

9 537 29.11.2019

Още от VIP Box