Къде са те сега? Звездите от X Factor България, за които може би сте позабравили

6 574 08.05.2021

През 2012 имаше два въпроса, които вълнуваха всички ни: ще свърши ли светът (както бяха предрекли маите) и кой ще отпадне тази седмица от Х Factor. В зенита си, риалити форматът изглеждаше като вълшебна формула за международна слава и музикален успех. Сред най-известните имена, изгрели в българския му вариант, са любими звезди като Михаела Маринова, Гери-Никол, Тита, DARA, Михаела Филева, Жана Бергендорф, Атанас Колев и много други.

В Х Factor обаче имаше и участници, които като че ли изчезнаха от погледите ни в последно време. Какво правят петима от тях днес, разберете по-долу.

Богомил Бонев

Рязък завой в кариерата си е направил Боги, който в момента живее и работи в Англия. През 2017 година той заминава да учи в Обединеното Кралство, където започва да пее на английски език под псевдонима Mason Blu. Последният му сингъл „Paradise”, издаден в колаборация с диджей DONN, излезе през март 2021. 

Aна-Мария Янакиева

Да живее в Англия заминава и Ана-Мария Янакиева, която днес може да откриете в канала й в Youtube. Там тя качва както кавъри, така и авторска музика.

Ана-Мария и Боги (с когото се запознаха покрай съвместната си песен „Теб си пожелах” през 2014) остават приятели и до днес. Ана-Мария бе сред звездите и на хитовия уеб сериал "Не така, брат", в който влезе в ролята на Блага.

Славин Славчев

Победителят от третия сезон на Х Factor Славин Славчев се радва на щастие не само в кариерен, но и в личен план. Тази година той издаде романтичата песен „Само теб”, в чиито клип участва приятелката му Красна.

Освен като солов артист, той пее и като вокалист в бандата  Julian’s Laughter, която се сформира през 2017. 

ВИЖ ОЩЕ: Наско Колев с признание и силна заявка: "Исках да я махна, да я изтрия, да я няма..."

Теодора Цончева

Щастлива и влюбена изглежда и финалистката от трети сезон Тодора Цончева, която редовно публикува снимки с приятеля си Веселин.

Теди успява да съвмести работата по нови проекти (последният й сингъл „Ти” излезе през 2020) с Youtube канала си, на който качва кавъри и забавни скечове.

Невена Пейкова

Победителката от четвъртия сезон на Х Factor Невена също развива кариера не само като певица, но и като инфлуенсър. Невена има успешен Youtube канал и профил в Tik Tok, където редовно качва видеа. Последният й сингъл „Не искам и не мога” излезе през 2020.

ВИЖ ОЩЕ: Топ 15 на звездите, които X Factor роди

Източник снимки thumbnail: https://www.instagram.com/teddybennington , https://www.instagram.com/nevena.peykova , https://www.facebook.com/anamaria.yanakieva 

 

Още от Ралица Петровa

Собственикът на клипа не желае коментари.