Как се прави телефонен секс: Няма да повярваш какво му казах, докато бях в час по математика

5 708

Цвети К

Наскоро в два часа през нощта телефонът ми иззвъня и за мое учудване беше стар съученик, който не бях чувала поне от 8 години. Искал да си поговорим и да ми сподели, че каквото и да е правил до момента в живота си, все аз съм му била в главата. Това ме полъска доста и му отделих около час-два, в които си разказвахме истории от ученическите години и много сме смяхме.

Тогава той ми припомни за момент, който тотално бях изтрила от съзнанието си – най-бруталния ми телефонен секс някога. Ако се чудите как се прави, така че да го подлудите, независимо дали сте на 17 или 27, разказвам сега. Това се случи някъде в края на 11-ти клас, когато с моя съученик отдавна се заглеждахме и се закачахме по коридорите, ни никой от нас не предприемаше по сериозна стъпка. Били сме заедно по купони и дискотеки, където само сме се гледали, но нищо повече.

Виж още: Мис Черноморец отпразнува РД на лукс в София, направи еротична фотосесия

В една януарска сряда обаче, както си вървях на третия етаж в училище, някой изскочи и ме дръпна в тоалетната. Беше той и без да казва нищо ме избута много силно до стената. Направи ми знак да мълча и ме целуна брутално. Аз не можех да повярвам, но не можех и да кажа нищо. Той вече караше кола, защото завършваше. Беше станал огромен, защото тренираше и честно да си призная се занимаваше с малко съмнителни неща и всички от училището ги беше страх от него. Накрая успях да го избутам и да го питам какво прави. Той ми каза, че отдавна ми е хвърлил око и да не се правя, че не го искам. Аз му казах, че супер много ме кефи, но не става така и трябва да караме по-бавно. Когато ме попита какво имам предвид му отговорих, че искам да си говорим и малко да се опознаем. Той извади телефона от джоба си, подаде ми го и каза, че щом искам ще си говорим и да чакам да ми звънне, след което си тръгна. Аз останах като замръзнала в тоалетната, беше ми дал неговия най-нов модел iPhone просто ей така.

Виж още: Кристиан Костов сложи джуки и смени името? Певецът шашна с нова "метаморфоза" 

Целият ден не се обади и аз си мислех, че си прави ебавка с мен, докато на следващия ден в час по математика не видях, че ми звъни. Бях на последния чин и реших да вдигна. В стаята и без това беше супер шумно и никой не слушаше даскалката. Казах му къде съм и че не мога да говоря, а той каза само да го слушам и да му отговарям с „да“ и „не“. Каза ми, че си е извадил огромния надървен член, гледа мои снимки в нета и си мисли за мен, като всеки момент ще се пръсне. Аз не можех да повярвам какво ми казва, но реших да вляза в тази игра. Попитах го дали иска да се пипам и той ми каза „да“.

Бръкнах си в дънките, както си бях на чина, и сложих отгоре раницата си, за да не се вижда. Той ме пита какво точно правя, аз му казах как се докосвам и ми е много приятно, докато го слушам, а той се побърка от кеф. Обясни ми как иска да ме надупи и да ми го вкара в този момент и ме помоли да му попъшкам. Аз започнах да дишам супер тежко в слушалката и да му казвам, че искам да ме чука. Толкова се възбудихме и двамата, че аз щях да свърша директно там на чина. Обясни ми как ще ми го подаде и иска да му лапам много дълбоко и такива неща. Усетих се, че накрая пъшкам толкова силно, че момичето пред мен се обърна и ме пита какво правя, дали гледам порно, защото всичко се чувало.

Когато чух, че той ми казва, че свършва отсреща, аз доволна набързо затворих. Няма да уточнявам, че веднага след това ме чакаше пред училище и го направихме директно в колата, защото толкова ме беше запалил, че го исках целия на секундата. Оттогава сме правили телефонен секс много пъти, а ако искате и вие да сте про в това – не се колебайте. Казвайте всичко каквото правите, пипайте се много, пъшкайте и мъркайте в слушалката. Обещавам, че никой мъж няма да ви забрави след това, а даже ще ви звъни и след 8 години, независимо с коя е до себе си, точно както на мен. Истинските кучки не се забравят.

Виж още: Кокаляне ли? Сашо Кадиев и гаджето му живеят в свръх луксозен апартамент по американски 

Текстът е художествена измислица на автора и всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

Изображение: iStock Photos

Коментари 0
"Злобна, пошла и вулгарна": Войната между Габи Бланко и Мони Зенгинер се задълбочава
Треньор с кауза: Тед Ласо посети Белия Дом, за да говори за менталните проблеми
Бившата приятелка на Бед Бъни го съди за 40 милиона долара
Какво ще бъде изпитанието в "Един за друг" тази седмица?
Хвана автомата: Tattstoner заменя секс видеата с киното?
"Той е срамежлив": Габриела от "Ергенът" се жалва от Евгени, намекна, че всичко е нагласено
По българи не си пада: Зара от Big Brother вдигнала тайна сватба, смени си фамилията
"Не бих се задоволила с малко любов": Алекса Ангелова в първото си и най-откровено интервю
10 години по-късно: Джеръми Скот се оттегля от Moschino
Хваната в крачка: Ето как точно Мони Зенгинер си изкарва прехраната
Секс на френските Алпи: Мария Бакалова и Валери Григоров на луксозна ваканция
Джимин от BTS издаде втория си самостоятелен сингъл, какво се случва с другите от групата?
ТОП 5 БГ модели, които пробиха на световния подиум: Бойка Матова, Кристина Милева и още
А ти може да бъдеш на нейно място! Мишел Йео - от момиче на Бонд до "Оскар" за главна женска роля
Голи и красиви: Елица и Алекса от Игрите захвърлиха дрехите, заговориха за интимността
Тейлър Суифт започна световното си турне, издаде четири нови песни
"Изневерявали са ми": Ирина Карабаджак разочарована от любовта, но продължава да я търси
Отказва ли се от музиката? Били Айлиш дебютира като актриса
101 рози за послушни адвокатки: Кристина натри носа на Ергена
Красавицата на "Един за друг": Сексапилната Вики и нейните най-горещи снимки
"Става за приятел": Още една от "Ергенът" пропищя, Евгени бил още само момче
Изненада! Тина и Миро от "Един за друг" в очакване на първото си дете