София - Ден и Нощ - Епизод 337 - Част 2

Трагикомични моменти и голяма порция смях ни очакват в риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

Майките на Коко, Митко и Боби се засичат по случайност, идвайки на гости в квартирата на приятелите. Комичните ситуации при запознанството на родителите обаче застрашават спокойствието на техните деца. Майките проявяват голямо любопитство една към друга, което никак не се харесва на съквартирантите. Те се опасяват, че обединявайки се в един отбор, техните родители ще упражняват още по-голям контрол в квартирата. Затова Коко и Митко задействат пъклен план за скарването на майките, като организират кулинарно състезание между тях. Двамата тайно се надяват по този начин да всеят раздор и това да принуди родителите да си тръгнат по-бързо. Последствията от горещата кулинарна битка обаче излизат извън контрол. Кой е победителят и какво ще се случи?

В следващите епизоди на риалити сериала приятелите от квартирата още веднъж разбират, колко важни са семейството и близките хора. Точно в трудните моменти оценяваме онези, които винаги ни мислят доброто и ни пазят гърба. Калина и Ясен ще усетят това по най-истинския начин. А Митко, който до кръв защитава и успя да опази Стефания, също ще разбере, колко е хубаво да си имаш ангел хранител. Някой тайно ще му помогне да се върне на работа в клуба, но кой е той?

Аглика също има нужда от подкрепа за новото си работно начинание, в което силно вярва. Тя иска да води тренировки за деца, защото я вдъхновява идеята да бъде полезна с това, което умее. Почти всяко начало обаче е свързано с доза страх и разочарование. Кой ще я подкрепи най-неочаквано?

И докато Митко и Аглика се радват, че отново имат работа, Коко най-сетне също намира такава. Най-забавният съквартирант е нает за сътрудник в жълт вестник. Какво вещае новото му начинание?

София Ден и Нощ