Луксозен хотел с 4 звезди подслони Лудогорец

2014-06-28 Отборът на Лудогорец ще се радва на лукса на хотел с 4 звезди по време на престоя си в Англия, предава Нова телевизия.

Тимът замина тази сутрин за подготвителния си лагер, в близост до Честър. По време на престоя си, Лудогорец ще изиграе пет контролни срещи.

Хотелът разполага със 196 стри и апартаменти, всяка от които с превъзходна гледка, две голф игрища, ресторанти, конферентни зали, кътове за спорт – стрелба с лък, каране на AТВ, тенис на корт, колоездене, фитенс и много други. СПА центърът предлага всевъзможни процедури, басейн, сауна, парна баня, джакузи.

[img wide]13227028[/img]

За по-взискателните клиенти има кралски стаи с много повече удобства, всяка със зашеметяващ интериор и допълнително пространство, за да се отпусне всеки по време на престоя си в Carden Park Hotel.

Представителите на хотела се хвалят със своето пенливо вино, произведено от грозде, отгледано на място - от три декара лозе. Главният готвач предлага меню с изкусителни предястия, основни блюда и десерти с богат избор, като например пушена треска, печено агнешко и чийзкейк.

[img wide]13227025[/img]

gong_bg