Меркантилна жена разорява съпруга си - Съдби на кръстопът (24.10.2014)

Историята започва щастливо – 52-годишният Милен живее в хармония с красивата си съпруга Дария и двете им дъщери. Макар на 36 години, откакто се е омъжила, тя не е работила. Не се е и налагало, защото Милен винаги е работил като строителен инженер, печелил е доста добре и е осигурявал луксозен живот за семейството си. Животът им обаче претърпява обрат, след като фирмата на Милен фалира и той е съкратен от работа. Съпругата и децата му отказват да приемат новата реалност и продължават да изискват лукса, на който са свикнали с години. Фалиралият съпруг е шокиран от неразбирането и меркантилността, които среща у дома.

Опитите на Милен да поиска подкрепа от най-близките удрят на камък. Вместо да му помогнат, като ограничат своите прищевки, дъщерите и съпругата му го нападат с обвинения, че един мъж и баща е длъжен винаги да осигурява висок стандарт. Равносметката за Милен е ясна – той разбира, че семейството му го обича, единствено когато носи достатъчно пари.

Обратите не спират дотук. След като остава сам, Милен се връща в бранша и възстановява високия си стандарт на живот. Дали обаче е готов да приеме Дария обратно след житейския урок, който научава?

sudbinakrustoput