Спасов: Допуснахме нелеп гол, съжалявам

2014-08-30 Старши треньорът на Черно море Никола Спасов бе видимо ядосан след загубата на тима от Левски на Герена. Варненци паднаха с 0:1, а победният гол дойде от дузпа в 94-ата минута. В герой за „сините“ се превърна Валери Божинов, който се появи като резерва и бе точен от бялата точка.

„Съжалявам, че по този начин загубихме, защото в крайна сметка не изиграхме толкова лошо мача. През първото полувреме играхме по-добре от Левски, имахме своите ситуации. През втората част, като че ли се уморихме. Това позволи на Левски да влезе по-дълбоко в нашата половина и да създава по-сериозни положения пред вратата. Този гол, който получихме в 94-ата минута е доста нелеп. Ситуацията бе елементарна и не трябваше да я допускаме. Изиграхме я като футболисти без самочувствие. Във футбола нещата са непредсказуеми“, коментира Спасов.

„Задържането е извън наказателното поле, но това вече няма никакво значение. Не трябваше да се прави това нарушение, изобщо да се стига до там.“

„Доволен съм от начина по-който играхме до момента, в който не почувствахме умора. Този момент дойде в средата на второто полувреме и бе преломен. Не заслужавахме да загубим по този начин“, каза още той. 

"Второто полувреме като че ли момчетата се умориха. Последните минути, когато вече не контролирахме нещата, се получи тази жестока грешка. По принцип нарушихме начина, по който бяхме построили защитата си.+

"Не сме това, което в момента показваме. Според мен можем да играем по-добре."

"И да имам претенции към съдията, дузпата е факт. Отсъдена е, вкарана е, загубихме по този начин. Имаше решения много. Левски създадоха дузпата на контраатака."

gong_bg