VBox7 logo

Димитър Илиев: Когато е дузпа, трябва да се свири

948 24.11.2018 Инфо

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира поражението на тима с 0:1 от шампиона Лудогорец в двубой от 16-ия кръг на Първа лига.
"Специално за този мач, Лудогорец ни победи с късмет, играхме агресивно, беше един от най-добрите ни мачове от старта на сезона. Жалко, защото можеше да вземем поне точка от този мач", коментира капитанът на Локомотив Димитър Илиев.
"Веднага след мача трябва да видя ситуацията, имаме претенции за ситуацията в края на мача, ако това е естественото положение на ръката на Натанаел, това е дузпа, положението на ръката му е неесествено, а това е дузпа. Иначе съдията свири добре, но когато има дузпа трябва да се даде", добави той.
"Тренирахме добре, затруднихме Лудогорец, имаха ситуации, реализираха едно от тях, ние имахме две стопроцентови ситуации, но не реализирахме. Нямахме късмет днес, ЦСКА ни победи с греда и влезе, тук се удари в гредата и излезе, Карагарен не сполучи, другият път ще я вкара, просто Лудогорец ни победи с шанс", каза още Димитър Илиев.