VBox7 logo

Вандерсон: Победата над Звезда не бе най-важната

393 11.08.2016 Инфо

Футболистът на Лудогорец Вандерсон изрази мнение, че победата над Цървена Звезда не е била най-важната за разградчани. Бразилецът коментира, че дори „орлите“ да не се класират сега за групите на Шампионската лига, те ще играят в груповата фаза на Лига Европа, турнир, който също оцени високо.
„Когато дойдох тук бе по-трудно. Трябваше да се адаптирам. Със сигурност всеки се чувства като лидер на терена , но ние имаме нужда от такива, за да се справяме добре. Хората тук са по-различни, но след 6 месеца се адаптирах и сега се чувствам добре“, започна Вандерсон.
„Живея в Разград със съпругата си и кученцето ни. Тук има много бразилци и ние се чувстваме добре. Често си правим барбекю. Концентриран съм върху Лудогорец. Започнахме добре първенството, борим се и в Шампионската лига“, обясни още Вандерсон.
„Победата над Звезда бе важна за нас, но това не е най-важният ни мач. Все пак в миналото играхме в групите на Шампионската лига, а по пътя елиминирахме Стяуа. Ако случайно не се класираме сега за групите, ще играем в групите на Лига Европа, а това също е силен турнир“, завърши Вандерсон.