Великолепната петица в „Черешката на тортата” тази вечер

Тази седмица 5-степенното меню на „Черешката на тортата” включва не един, не двама, а трима актьори. Ивайло Захариев от сериала „Под прикритие”, един от фаворитите в „Като две капки вода” Филип Аврамов, чаровната актриса Биляна Петринска, журналистът с приключенски дух Георги Милков и „Мисис Глоуб” 2004 Румяна Маринова са главните действащи лица във втората част на кулинарното приключение.

5 специални мисии и 5 нестандартни изненади очакват 5 звезди в следващите 5 дни. Те ще бъдат поставени в трудни ситуации и ще бъдат предизвикани да съчетаят кулинарните си умения с изобретателност, добра физическа подготовка и голяма доза чувство за хумор. Да пазаруваш без думи или пък в рими, да покажеш, че можеш почти всичко, но никога не си сам, да замениш едно оръжие с друго и да приемеш неочаквано преобразяване. И всичко това в името на кулинарното шоу, наречено „Черешката на тортата”.

Ще пазаруват ли с настроение, ще бъдат ли готови да посрещат всяко приключение, въпреки че са под постоянно наблюдение? И кой ще бъде най-добър сред най-добрите домакини - ще разберем в края на втората седмица на 5-ия звезден сезон, като първи домакин в кулинарното предаване е актьорът Ивайло Захариев.