4 билки за полова мощ

1. Бабини зъби

Вероятно първата асоциация, която изплува в съзнанието Ви, чувайки за билката бабини зъби, е хапчето Виагра. Да, това е само едно от полезните свойства на растението.

Помага при мъжко безплодие и понижено либидо. При жени, билката възстановява нивата на естроген и спомага за успокояване на болките при менопауза.

2. Магарешки бодил

Билката магарешки бодил е едно от съкровищата в природната аптека. Ползите от ароматния мед от магарешки бодил са безспорни не само за здравето, но и за мъжкото и женското самочувствие.

Действието му е еднакво силно и при двата пола. Този природен лек възвръща увереността и помага да изпитате сладостта от пълноценен интимен контакт с партньора Ви.

3. Жълт Кантарион

Не случайно някои билкари го наричат магическата билка, тъй като притежава невероятната сила, озаряваща не само тялото, но и духа.

Положителното въздействие на тази билка при лечение на депресивни състояние е научно доказано. Билката с жълти цветове е и силен афродизиак.

В полза е за повишаването на мъжката мощ и е особено ефективна при преждевременна еякулация.

4. Мурсалски чай

Свойствата на тази уникална билка граничат със свръхествественото и невъзможното. Наричат я още българската виагра, заради положителния й ефект върху мъжката потентност.

Билката действа пречистващо на черния дроб и стимулира умствената дейност. Всеки, който се е докоснал до това природно чудо, може да потвърди неговите невероятни качества.

Баба знае