VBox7 logo

Късметът е винаги с тези 3 зодии

18 461 27.05.2019 Инфо

На всеки от нас се е случвало да попадне в ситуация, в която нещата се развиват зле, но изведнъж чудото се случва и развоя на събитията придобива положителен знак. Е, има едни 3 зодии, които са отличници в тази дисциплина - да им се случват все прекрасни мигове и то точно когато най-малко ги очакват.

Телец
Те са галеници на съдбата, обикновено точно когато си мислят, че всички обстоятелства водят към нещо негативно, ситуацията се обръща в тяхна полза и ги дарява с прекрасни мигове; това не означава, че са готованковци и разчитат на случайността, за да са успешни, просто имат интуиция кога е подходящото време да сбъднат мечтите си.

Скорпион
Неведнъж са доказвали, че умеят да преминават през житейските бури с достойнство и воля, силата им е в търпението, а прекрасните неща им се случват точно след разочарованието, за да им върнат вярата и да им покажат, че трябва да имат повече доверие в симпатичните случайности на съдбата.

Козирог
Те често първо действат и после мислят за постъпките си; но знаят, че именно в моментите, когато най-малко са очаквали, са били изненадвани от съдбата с прекрасни дарове; затова вярват в нея и в това, че след всяка жестока буря изгрява слънце, което носи светлина и топлина в живота им.