VBox7 logo

Най-некадърните престъпници

3 437 18.10.2018 Инфо

Леланд Айла-Долиенте и Холанд Суорд

През 2015 тези двама мъже са пътували от Калифорния до Монтана с 9 кг. марихуана в колата си. Пресичайки границата на Невада ги хваща параноята и започват да си мислят, че ги преследва полицията. Обаждат се на 911 и казват, че са заобиколени от патрулки, а в багажника си имат марихуана и няма смисъл да ги гонят. От другата страна на линията, засичат сигнала и пращат патрулка, която ги открива в ръце на тила, заобиколени единствено от миризмата на марихуана.

Джон Финч

През 2011 Джон Финч решава да влезе в къщата на съсед, който не е бил у дома си тъй като се е извършвал ремонт. Финч влиза през прозореца в стая пълна с алкохол. Изпива три бутилки и решава да си тръгне. Но за нещастие, предната врата се отваря с парола. Джон е бил твърде пиян, за да си спомни кода или да излезе през прозореца, затова решава да се обади на полицията и да каже, че се е заключил в собствената си къща. Тогава органите на реда установяват, че Финч не е собственика, залавят го, водят го в болница и оттам направо в затвора.


Тристън Кросланд и Дерик Дионо

През 2016 полицията преследва колата на тези двама мъже, защото са се движили на зиг-заг. В багажника са имали оръжия и наркотици, затова решават да спрат колата и да избягат. Двамата преминават през ледена река, бягат през снега и се озовават в гора. Натъкват на полицай, който не знае кои са, но ги предупреждава, че ще измръзнат. Няколко часа по-късно двамата мъже започват да премръзват и се обаждат на полицията за помощ. Мъжете са били изпаднали в хипотермия и им е била оказана лекарска помощ, преди да ги заключат.

Джейси Беруб

Джейси Беруб решава да нахлуе в ресторант през комина малко преди Коледа. Качва се на покрива и успява да влезе в комина, който е бил широк около 46 сантиметра. За негово съжаление, коминът не е бил прав, а имал извивка на 90 градуса. Джейси се заклещва и някак си успява единствено да достигне до телефона си и да се обади до полицията за помощ.

Тимоти Чапек

През 2011 Тимоти Чапек нахлува в дома на жена и решава да си вземе душ. Но когато чува, че тя се прибира, се изплашва че ще бъде застрелян и се обажда на полицията. Жената чува гласа му и го пита, какво прави в банята му, а той отговаря, че е бил отвлечен. Собственичката на дома се обажда на органите на реда, а когато го залавят, Чапек твърди, че е бил не само отвлечен, но и отведен насила в този дом.