Бурабия: Тежка седмица имахме, но и Барса пада тежко

Халфът на Левски Мехди Бурабия беше най-добрият за своя тим при победата с 1:0 над Черно море, като организираше перфектно играта в средата на терена. Логично той беше избран и за Играч на мача с бившия си клуб.
Мароканецът с френски паспорт сподели, че е очаквал тежък мач, но отборът му е бил задължен да спечели, защото е изживял тежко седмицата след поражението с 0:3 от ЦСКА миналия уикенд.
"Знаехме, че ще е много тежък мач, знаехме какво ни чака. Но след мача с ЦСКА бяхме длъжни да реагираме и да спечелим. Феновете и треньорите очакваха победи, постигнахме. Вкарахме след бърза атака, през второто можехме да вкараме и още, но не успяхме."
"Не беше лесна седмицата за нас, но се включват такива неща във футбола, вижте Барселона. Трябваше да излезем от ситуацията и мисля, че го направихме по най-добрия начин", заяви Бурабия пред камерата на DIEMA SPORT 2. Той разкри и каква е рецептата за успех срещу варненци.
"Ако не си агресивен срещу Черно море, си загубен. Тимът реагира много добре, повишихме агресията, можехме да вкараме и още голове", сподели халфът и сподели, че за него е било специално да се изправи срещу бившия си клуб.
"За мен беше специално да играя срещу този отбор, хубаво е чувството, видях се с бившите си съотборници. Надявам се да се видим отново с тях в края на сезона и всичко да свърши добре за нас", сподели халфът и говори за адаптирането на младите момчета в титулярния състав.
"Треньорът ни каза, че трябва да помагаме на младите момчета, да ги интегрираме и да им даваме съвети. Ние ще го направим и се надявам да им помогнем достатъчно", завърши полузащитникът на "сините".

gongbg