VBox7 logo

Петър Хубчев: Левски е назад в много аспекти

3 976 23.06.2019 Инфо

Треьнорът на Левски Петър Хубчев коментира представянето на „сините” при поражението с 0:1 от Ред Бул Бразил. Специалистът изрази задоволството от част от футболистите при физическото естество, но потвърди, че „в много аспекти отборът е много назад”.
Същевременно Хубчев довери, че отборът чака до трима нови футболисти в предни позиции, като изрази надежда те да акостират възможно най-скоро.
„Нервни бяхме по време на мача. Исках да се получи едно нещо 60 минути, при някой стана и за цял мач. Трудно е да кажа какво ме удовлетворява сега от тази среща. Имаме няколко човека на различен етап от подготовката. Стремим се всички да бъдат на ниво за първия официален мач. Вижда се, че сме много назад в някои аспекти. Имаше хора днес, които бягаха много бързо, а сутринта тичаха 12 километра”, започна Хубчев пред DIEMA SPORT.
„Резултатът не ни интересува, но и до известна степен ни касае. Рано е да говорим за спортно-технически елементи. Целта е да се подготвим добре. Ние не крием и всеки, който е гледал мача вижда, че чакаме трима човека, които да ни помогнат в нападение. Надявам се да се случи скоро това”, продължи той.
„Грешна е информацията, че Ивайло Петков е при нас”, завърши Петър Хубчев.