VBox7 logo

София ден и нощ - Епизод 33 - Част 2

51 163 09.12.2015 Инфо

Нови изпитания и неочаквани промени очакват героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ”. В епизода един неочакван гост донася със себе си много надежди и може би ще промени живота на някои от приятелите, но един от обитателите на най-веселата квартира ще трябва да я напусне.

Поли е изненадана от неочаквано посещение. Брат ѝ Иван, който е преуспял бизнесмен и има щастливо семейство, пристига в София. Новините, които той ѝ носи, стават причината у Поли отново да се появят любовни трепети, свързани с нейната първа и голяма любов от Плевен. Но готова ли е красивата блондинка за нова връзка след разочарованието с Марио?

Братът на Поли предизвиква големи надежди и у Коко, обещавайки да занесе неговите авторски бижута в една арт галерия в Плевен, където да бъдат обявени за продажба. Коко е на върха на щастието и се счита вече за успял. Дали най-сетне ще му потръгне в бизнеса с бижутата – нещо, за което той отдавна мечтае?

Денят обаче не е толкова добър за Рая, която е останала без работа и е подложена на постоянен тормоз от пристрастения към комара Марио, който продължава да иска пари. Дали Галя отново ще успее да защити Рая и как ще реагира на новината, че новата ѝ квартирантка пак е безработна.

Пред още по-тежки дилеми се изправя Боби, който продължава да се лута в решенията си за правилният избор относно как да се държи и общува с дъщеря си Симона. Рокерът трябва да реши дали да я остави в квартирата при другите момичета, дали да я върне при майка ѝ, или да я вземе при него в къщата с другите съквартиранти.

В този момент един от съквартирантите обаче сериозно преминава границите на благоприличието и предизвиква гнева на Боби. Този път той е непреклонен и взима крайно и еднолично решение – някой ще трябва да напусне квартирата без право на втори шанс.