Ману: Запътили сме се към групи на Шампионска лига

Един от голмайсторите на Лудогорец срещу Мура – Елвис Ману, призна, че целите пред отбора са влизане в групи на Шампионска лига и не се притеснява от следващия съперник – Олимпиакос.
Ману изрази радостта си, че играе все повече и повече за „орлите”.
„Най-важното е резултатът в крайна сметка. Започнахме добре и трябваше да бъде лесно за нас, но ни дадоха добър отпор. Най-важното е, че осигурихме победата и успяхме да се върнем в мача в точния момент. Това бе ключът да успеем днес”, започна Ману.
„Ние се върнахме по-назад и им дадохме шанс да атакуват. Накрая ни изненадоха. Все пак вкарахме втори гол, което беше важно. Реално бяхме готови за мача, анализирахме ги и бяхме сигурни, че ще играят по същия начин, както предния път”, продължи нападателят и голмайстор в този мач за „орлите”.
„Ние искаме да стигнем до групи на ШЛ. Мисля, че това е добра стъпка и трябва да опитваме да оцеляваме всеки следващ кръг. Разбира се, че ще анализираме този двубой, както и следващият ни опонент, за да продължим нашия път. Запътили сме се към групите на Шампионска лига и очакваме точно такива отбори като Олимпиакос по време на пътя ни. Чувствам се добре, играя все повече време и се надявам да продължа така”, завърши Елвис Ману.

gongbg