Загорчич: Ще се спасим, няма да е лесно, но животът лесен ли е?

Новият старши треньор на Славия Златомир Загорчич изрази надежда, че „белите” ще успеят да се спасят от изпадане от efbet Лига. Днес Славия отпадна от турнира за Купата на България и се съсредоточава в борбата за оцеляване в елита.
„Не направихме това, което трябваше да направим. Надявам се в следващите три дни до следващия мач, нещата да се пооправят. Днешния мач можем да го разделим на две полувремена, късметът също липсваше на нашия тим. Продължаваме, играем си мачовете и ще се опитаме да съберем възможно най-много точки. Това ни е целта”, коментира Загорчич.
„ Не съм доволен от начина, по който играхме през първото полувреме. Имаше страх във футболистите, което е нормално, когато се намираш в такова положение в първенството и имаш такива резултати. Няма нищо страшно в това, че ще се борим за оцеляването си. Това е нашата работа на треньорите. Връщам се в този клуб, за да си помогнем, да се спасим. Аз вярвам, че можем да го направим. Няма да е лесно, няма лесни работи, животът лесен ли е”, завърши философски специалистът.

gong