Луис Суарес - Канибала голмайстор

Луис Суарес започва футболната си кариера на 14 години, когато се присъединява към тима на Насионал. Само две години по-късно той се замесва в скандал, след като удря с главата си рефер, показал му червен картон.

Това е само началото на турболентната му кариера, която освен белязана с много голове ще се запомни и с редицата скандали.

През 2010 година като футболист на Аякс Суарес ухапва футболиста на ПСВ Отман Бакал и отнася глоба и седем мача наказание. Само година по късно, вече като футболист на Ливърпул, уругваецът е обвинен в расизъм за обида към Патрис Евра. Следват нови осем мача наказание.

През 2013 за пореден път показва буйния си темперамент и следва ново ухапване – този път Бранислав Иванович от Челси. ФА наказва Суарес за цели 10 срещи.

Най-сериозното наказание за нападателя идва през 2014 година. По време на Световното първенство камерите улавят как Суарес се опитва да захапе Джорджо Киелини от Италия. Наказанието му този път е забрана за участие в девет мача на Уругвай и изхвърляне от футбола за срок от 4 месеца.

Оffside