Треньорът на ЦСКА: Момчетата трябва да си повярват

Даниел Моралес, който ще води отбора на ЦСКА срещу Рома в Лига Европа, призова играчите на тима да си „повярват” във важния сблъсък с италианците.

След равенството с Арда в efbet Лига, ръководството на ЦСКА уволни Стамен Белчев, а на негово място до този момент не бе назначен нов специалист. Така в предстоящия мач с Рома, „червените” ще бъдат водени от Моралес, Красимир Чомаков и Кирил Динчев.

„Отборът знае какво трябва да прави в такива мачове. Винаги очакванията са големи. Ситуацията около старши треньора е решение на ръководството.Аз и с другите колеги ще мислим за мача с Рома. Изпълняваме нашата длъжност. ЦСКА винаги трябва да има стил на игра. Дали играем с Рома или друг отбор, имаме стратегия. Тези футболисти имат качество и трябва да си вярват. Когато играят като отбор и колектив, няма нищо непостижимо във футбола. Настроението е едно и също. Такива промени има във футбола. Съжалявам за това нещо, но това е решение на ръководството. Момчетата са професионалисти. Единия идва, друг си отива, но всеки трябва да даде всичко на терена”, коментира Моралес на заминаване за Италия тази сутрин.

gong