VBox7 logo

Военен ветеран полетя с парашут по повод 100-тата си годипнина - „На кафе” (16.07.2019)

42 16.07.2019 Инфо

Военен ветеран полетя с парашут по повод 100-тата си годипнина - „На кафе” (16.07.2019)