VBox7 logo

Клоп след успеха над Сити: Това е нашият начин да побеждаваме

1 488 10.11.2019 Инфо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след победата с 3:1 над Манчестър Сити, че привидно е бил спокоен край тъч линията, просто е очаквал при всяка ситуация да бъде включен в помощ ВАР.
„Фантастичен ден за мен, без съмнение, интензивността на мача беше невероятна. За нас не е необичайно да играем такива мачове. Сити контролираха срещата, те са изключителен отбор, много добър. Но ние вкарахме невероятни, фантастични голове. Преди мача си говорихме, че може да се наложи да завършваме атаките с удари извън наказателното поле, но Фабиньо направи нещо невероятно. Няма засада при втория гол, всичко е ясно, но ние направихме всичко, което можем срещу много силен отбор”, сподели Клоп.
„Ние трябва да поздравим Сити, защото те се оказаха с тежка ситуация, но Стърлинг имаше едно положение. Стърлинг е много бърз. Имат страхотни играчи. Момчетата ни обаче бяха много фокусирани в мача. Това е начинът, в по който ние можем да победим Сити.”
„Трудно можех да бъда спокоен, просто чаках да видя решението след головете, не мисля, че съм бил по-спокоен. От нашата позиция ние очакваме преразглеждане на всяка една ситуация. Мисля, че беше ясно, че двубоят ще бъде гледан от много хора. И двата отбора искаха да контролират мача, това не е най-хубавият начин да контролираме нещата, но това е нашият начин да вършим нещата”, завърши Клоп.