VBox7 logo

Митов след хикса с Етър: Леко подценихме ситуацията

1 878 12.07.2019 Инфо

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов изрази съжалението си след равенството – 2:2, на „червените” срещу Етър на старта на двата тима в efbet Лига. Треньорът акцентира, че се е получило подценяване на игрови ситуации, които са довели до равенството и отборът от „Българска армия” ще се наложи да работи повече в офанзивен план.

„Не успяхме да задържим победата. Видяхме подценяване на ситуациите. След изравнителния им гол направихме положения и отборът стоеше добре. Първият им изравнителен гол ни смути, вдигнахме се психологически и пак поведохме. В края на мача неоценихме един пас зад гърба и видяхте какво се случи.
„Трябва да работим върху завършващите удари. Най-трудно във футбола е да вкараш гол. За да отбележиш гол, трябват умения, качества, защото не са и много ситуациите, които един отбор създава. За съжаление допуснахме два елементарни гола”, продължи Митов.
„Леко подценихме ситуацията и не мога да си обясня. Предупредих футболистите, че Етър е солиден отбор, играещ футбол. Трябва да бъдем внимателни и да избягваме да си създаваме главоболия, така че ще анализираме това нещо”.
„Когато се прибрах от Австрия, споделих, че Митков има страхотно израстване. Момчето го затвърди и показа на цяла България, че сме били прави. Дано да продължава да радва ЦСКА и нас”, продължи Митов.
„Ще има промени за реванша с Титоград. Използваме всички налични футболисти – затова са тук. Нямаме право да подценяваме нито един отбор. При малко подценяване виждате какво се случва. Не мога да отговоря дали ще има нови футболисти”, завърши Добри Митов.