VBox7 logo

Кобрата: Очаквам справедливост, не сме преговаряли за пари със Суши

44 872 14.05.2019 Инфо

Българският боксьор Кубрат Пулев сподели пред NOVA, че очаква справедливост след официалното изслушване в САЩ по казуса с Джени Суши. Той поясни, че не е имало преговори между двете страни до момента за пари.
„Винаги съм готов за всякакви битки. Не виждам защо да не съм готов, когато човек казва истината и е откровен, то е едно към едно с действителността и нищо не го притеснява. Моята теза ще е истината, няма друга защитна теза“, започна Пулев.
„Истината е, че това нейно твърдение, да аз съжалявам за това мое действие. Това е подбудено от естествени причини. Не виждам защо трябва да правим от мухата слон и да казваме на черното бяло. Няма нужда да се изменя истината и да се изопачават фактите“, коментира още Пулев.
На питане дали защитата на Пулев дали представителите на двете страни са влизали в контракт преди предстоящото официално изслушване в търсене на спогодба, Пулев отвърна:
„Не сме преговаряли за пари със Суши. Това са може би измислици“.
„Очаквам американската институция да се отнесе справедливо. Те да констатират истината и това да е тяхното решение“, сподели Пулев.