Звездни стажанти - Епизод 13 (26.04.2016) - част 1

Повечето стажанти определят поредната си задача като сбъдната мечта. Тя обаче е колкото приятна за музикантите в отборите, толкова и отговорна. Нова телевизия е поредният клиент в „Звездни стажанти”, а мисията е продуциране и запис на 90-секундна музикална тема, която да се превърне в емблема на Европейското първенство по футбол. За първи път в своята история медията ще обедини ресурса и потенциала си с тези на БНТ, за да излъчи най-очакваното спортно събитие на годината.

Двата отбора ще приемат задачата с противоречиви чувства, но с огромен ентусиазъм. „Ангелите на Шарлопов” имат силен коз в лицето на Рут Колева, а в предаването тази вечер зрителите ще видят дали тимът ѝ ще даде възможност на певицата да бъде проджект мениджър за втора поредна седмица и ще се справят ли „Ангелите” с цялостното създаване на музикален джингъл само за ден.

Освен че има предимството да изпълни задача, свързана с изцяло мъжки спорт, в редиците си „Отборът” има и трима блестящи музиканти – 100 Кила, Юлиян и Петя. Тримата обаче се изявяват в напълно различни стилове, а разликата в поколенията е повече от забележима. Дали рапът, операта и поп музиката ще намерят общ език в името на каузата и каква задача ще получат Тити и Таньо Шишков, които нямат нищо общо с музика, ще стане ясно в епизода довечера.

И тази седмица няма да липсват противоречия в двата отбора, след като в миналите епизоди Марта и Рут си размениха обидни квалификации. Към Рут ще се присъедини Албена, а Александра ще остане учудена промените в тона при „Ангелите”.

zvezdni_stajanti