Домашен "серум" за подхранване на мигли

ДОМАШЕН СЕРУМ ЗА ПОДХРАНВАНЕ НА МИГЛИ И ВЕЖДИ

Подхранваме косата си, но често забравяме за миглите си и те стават тънки, къси и падат лесно.
Използвам „серума” от години за подхранване на миглите и съм доволна от резултата – здрави, „жилави”, по-дълги и по-гъсти мигли, които падат по-рядко.

Необходими са Ви:
• Рициново масло
• Гел алое (или пресен сок от растението, но тогава трайниостта се намалява до 2-3 дена)
• Витамин Е

РИЦИНОВОТО МАСЛО прониква по-добре от което и да е друго растително масло. Не съдържа отровни вещества, въпреки че отделните части на растението са отровни. Получава се чрез студено пресоване на семената и преваряване с вода. Този процес води до разпадане на токсичния рицин (той е неразтворим в мазнина и много чувствителен към топлина) и прави маслото напълно безопасно. Най-популярното му приложение е за заздравяване на косата, спиране на косопада, уплътняване на миглите и веждите и стимулиране на растежа им.

http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p20458.html

АЛОЕТО съдържа минерали, витамини, ензими и гликонутриенти. Алое успокоява кожата, хидратира, подхранва я и ускорява регенерацията на нова кожна тъкан. (Всъщност, факт е, че отстраняването на гела от пресен лист от алое вера и прилагането на суровия гел върху лицето Ви е много по-добър дори и от най-скъпия крем за очи или продукт за грижа за кожата на пазара.)

https://aloeverabg.wordpress.com/statii/cudoto-aloe-vera-lek-za-rak-holesterol-diabet/

ВИТАМИН Е ускорява зарастването на ранички, помага за избледняване на белези, подпомага усвояването на други мастно разтворими витамини. Той подсилва естествената защитна бариера на кожата, като понижава загубата на влага. Действа като консервант.

Често задавани въпроси:
На колко години съм: 30
От къде съм: Варна, България
С какво снимам: Canon eos650d

agleu

Собственикът на клипа не желае коментари.