Аз съм Изи - ЕПИЗОД 2

Последвайте ни:
FB: https://www.facebook.com/azsamizi
Instagram: https://www.instagram.com/azsamizi/
TikTok: https://www.tiktok.com/@azsamizi

Забеляза ли играта в епизода? „Всички парички“ е образователна бордова игра, създадена от ОББ, която по забавен начин те учи на най-важното от иначе скучния свят на парите и финансите. Ако посещаваш школа или занималня през лятото, можеш да ни извикаш, за да ти покажем играта и да поиграем заедно. Необходимо е само да попълниш формата от тук: https://www.surveymonkey.co.uk/r/X5SGXMC
Събери приятелите си, разделете се в отбори и проверете знанията си! „Всички парички“ е точно за теб!
Изи е сред най-популярните и обичани момичета в училище. Известен и изключително успешен мачмейкър, Изи води щастлив и безоблачен живот, докато неволно си навлича гнева на отмъстителната Радина. Изи е въвлечена във война, за която не е подготвена и ще трябва да се пребори за света си.
Ще проследим борбата на Изи да възстанови уважението на приятелите и учителите си, изпитанията и трудностите, през които едно дискредитирано момиче трябва да премине.
Във втори епизод на сериала ще разберете коя Радина и защо изнудва Явор? Какви действия ще предприеме Изи, за да успее да разбере тайните на Явор – гледайте в новия епизод.

В ролите:
Изабела – Симона Милушева
Криста - Дара Екимова
Радина – Мари Константин
Явор – Дилян Калчев
Боби – Бобката
Стилияна – Гергана Стаменова
Миро – Иван Иванов – Вански


Аз съм Изи, нов сериал, Симона Милушева, влогъри, училище, любов, предателство, Дара Екимова, Бобката, война, живот, мачмейкър, уеб сериал, сериал за младежи, тийн сериал, любим сериал, български сериал, популярен, ученици, учителка, родители, проблеми

Аз съм Изи
Български тийн звезди влизат в новия уеб сериал