Шоколадова паста за моделиране | Кралицата на шоколада | 24Kitchen Bulgaria

Шоколадова паста за моделиране | Кралицата на шоколада | 24Kitchen Bulgaria

Продукти
качествен натурален шоколад

Начин на приготвяне:
1. Тази шоколадова паста за моделиране може да се направи и с бял, и с млечен шоколад. Може да използвате шоколадов чипс или да нарежете фино шоколада.

2. Сложете нарязания шоколад в кухненски робот и го смелете до получаването на пудра. Съобразете количеството шоколад според това колко украса ще правите. Ако ще моделирате повече украса, най-добре е да смелите цялото количество шоколад до образуването на трохи и след това да смилате фино - до пудра шоколадовите трохи на порции.

3. Работете върху каменна плоча или каменен плот. Вземете в ръка малко количество смлян шоколад и го оформете на руло. С търкаляне по плота оформете идеално гладко руло, което след това изтънете до получаването на дълга пръчка. Завийте пръчката в каквато форма желаете и оставете върху плота за 3-5 минути, за да се стегне.

4. Съхранявайте готовата шоколадова украса в плътно затворен контейнер.

#24KitchenBulgaria – ежедневно кулинарно вдъхновение за всеки вкус. Открий най-добрите рецепти, най-талантливите готвачи и разнообразни вкусове.

Вижте какво може да се случи в кухнята, когато комбинирате свежи продукти и идеи със съвети и рецепти от изтъкнати европейски готвачи. Променете представите си за готвене за минути с #24Kitchen.

Още подобни видеа може да намерите на обновения ни сайт: https://www.24kitchen.bg/
Youtube: https://youtube.com/c/24KITCHENBulgaria
Facebook: https://www.facebook.com/24kitchenbg/
Instagram: https://www.instagram.com/24kitchenbg/

24kitchen