Георги Тодоров: Килограмите пречат на Валери Божинов

Валери Божинов е натрупал килограми и това е една от причините той да не подписва все още договор с Левски. За това разкри старши треньорът на „сините” Георги Тодоров след контролата с Витоша, завършила 1:1.
Валери Божинов не взе участие в мача заради травма. Тодоров разкри, че „собственикът” на клуба е наредил на нападателя да свали килограми.
„Целта на контролата беше да видя хората, които тренират с нас, да видим дали ще бъдат в състояние да помогнат на отбора и дали ще можем да надградим. В този смисъл съм доволен. В следващите дни ще видите за кои говоря. Няма да коментирам имена, не е коректно. Ще видите в следващите дни”, сподели Тодоров.
„Борислав Цонев ще помогне много в средата на терена. Надявам се още един човек да вземем в средата на терена. Тогава ще изгледаме много до добре. Насиру МОхамед направи хубави работи, но във фаза защита има какво още да се желае. Има възможност да бъде конкуренция, а и не само”, каза още той.
„Валери в четвъртък получи лека контузия, която не му позволи да играе днес. Има условия от собственика да свали килограми. До границата е, има още малко да свали. Изключително желание има, но му е трудно още. Като свали килограмите, предполагам, че нещата ще се нормализират”, призна Георги Тодоров.

gong