VBox7 logo

Венци Стефанов: Черно море е неудобен съперник

Шефът на Славия Венци Стефанов коментира постигнатото равенство на тима срещу Черно море на "Овча Купел". "Белите" и "моряците" завършиха 0:0 в мач от 21-ия кръг.

"Мачът беше равностоен, те имаха положения, ние също. Черно море е тежък съперник за нас. Доволен съм от представянето на тима, всеки очаква да победи, футболът затова е магия, защото никой не може да каже, някой път по-слабия побеждава. В случая резултатът е справедлив", коментира Стефанов.

"Не съм влизал в конфронтация с Левски. Нямам нищо против Левски. Просто казвам нещата такива каквито са", допълни шефът на Славия.

"Играеме все по-добре. Искаме да променим стила на отбора, да играят мъжки, да се борят за всяка топка. Да се дава шанс на младите футболисти, радвам се, че дойде един треньор не българин и пет наши юноши са в титулярния състав", допълни той.

"Казал съм че за мен това е грешка, реалните резултати са постигнати на футболния терен. Висшата лига е възможна, ако държавата започне да помага. В противен случай няма как да се получи", заяви Стефанов за отстраняването на Литекс от А група и възможността за създаването на Висша лига.

"Локомотив София започнаха по апостолски от четвърта дивизия. Те го направиха така както трябва със създаване на терени, школа", каза още шефът на Славия.