НЛО над военната база Форт Худ, Тексас

Както стана ясно от информацията в част от предишните видеа, небето над военната база Кемп Худ, сега известна като Форт Худ, често е посещавано от необичайни обекти.
Форт Худ може би е първата база в САЩ, над която са наблюдавани и докладвани НЛО. През 1949 г., през месеците март до юни, над силно охраняваната база е отчетен рекорден брой НЛО.
Над 100 военнослужещи свидетелстват, че са видели странни светещи обекти с най-различна форма, прелитащи над района.
През 1949 г. Кемп Худ е бил един от трите главни центрове за съхранение на ядрени боеприпаси. Сигурността в зоната е била от първостепенно значение. Положението било толкова сериозно, че в Кемп Худ се провело съвещание на високо равнище. Участвали представители на Четвърта армия, Службата за специални разследвания на ВВС (AFOSI), Бюрото за морско разузнаване и ФБР. Трябвало да разберат какво се случва.
Въпреки извънредната ситуация, държавните служители не успели да приемат план за действие. В крайна сметка, командирът на базата решил да вземе нещата в свои ръце.
След двуседмични нощни наблюдения, командирът на Форт Худ измисля план за действие и сформира специални НЛО патрули. Всеки патрул се състоял от четирима души: специалист по оборудването, хронометрист, писар и радист.
Идеята била, че когато забележат НЛО, те ще определят точната височина и азимут на обекта. Радистът ще предаде в ефир координатите и посоката му, за да знаят другите групи, къде да го търсят. Азимут е ъгълът на даден обект спрямо севера. Комбиниран с надморската височина на обекта, вие може да определите точното му място в небето. Тези данни са изключително важни, за да докажете наличието на НЛО.
Планът изглежда съвсем прост и се подкрепя от всички участващи. За първи път в историята, всеки иска да е част от патрулите. Но тъй като главната отговорност за разследването на НЛО била на ВВС, планът трябвало са се съгласува с тях.
Копие от заповедта е изпратена във ВВС и всички очаквали командата: "Действайте", но те не я дават.
Някои хора смятат, че това е така, защото ВВС не са искали организации от по-ниско ниво, да потвърдят съществуването на НЛО. Въпреки нежеланието на ВВС да одобри патрулите във Форт Худ, докладите за наблюдавани НЛО продължили. Заради честата поява на НЛО е създаден стандартен формуляр. Само за една нощ са отчетени 50 наблюдения. Най-накрая, след 4 месеца, наблюденията спират. ВВС събира всички доклади за НЛО, но ги замита под килима, очаквайки да бъдат забравени.
Според някои това събитие в Тексас е едно от най-знаковите за отношението на правителството към НЛО.

Въпреки че събитието не довело до информиране на обществото, то все пак
Според редица уфолози свидетелствата за наблюдения на НЛО над Кемп Худ са много важни. Може би това е подтикнало правителството да построи тайно съоръжение на това място. Възможно е НЛО първоначално да са били привлечени в Кемп Худ, заради ядрените оръжия съхранявани там.
Според изследователи от MUFON същите тези подземни хранилища, където се складирали ядрени оръжия, сега могат да крият тайна военна програма за изследване на НЛО, както Форт Худ е разположен в самия център на този НЛО коридор в Тексас.
Щатът Тексас има подобаващи за размерите си истории с НЛО. Може би, ако групи като MUFON продължат своите разследвания, един ден ще разберем какво привлича тези НЛО в зоната.
Засега истината за странните обекти, които осветяват небето на Тексас, остава неуловима, но поне е ясно, че нещо необичайно се случва и военните не могат напълно да го прикрият.

Н Л О
Цялото знание на света е събрано в Акашовите записи. Но какво са те?
Любител астроном засне десетки НЛО около Луната