Тервел Пулев с първа титла при професионалистите

Страхотен успех за българския бокс! Тервел Пулев прати по брутален начин в нокаут италианеца Леонардо Бруцезе за европейската титла в полутежка категория. Битката беше част от галавечерта в "Арена Армеец", чиято черешка е битката на Кубрат Пулев с Хюи Фюри.
Българинът беше просто безпощаден. Той отказа съперника си от схватката още във втория рунд, при това в самото му начало! Тервел се нахвърли като освирепял върху съперника си от самото начало и затова битката не продължи дълго.
Още в първия рунд италианецът на два пъти се озова на пода, като вторият му нокдаун беше много тежък и само финалният гонг го спаси от нокаут още в първата част. Но той не се задържа още дълго в мача.
Защото бруталните атаки на Пулев продължиха с началото на втория рунд и 40 секунди след началото му Бруцезе вече беше на пода, след което не успя да се изправи и Тервел вдигна победоносно ръце, съвсем заслужено.
Това беше 12-а победа от 12 мача за българския боксьор на професионалния ринг. И на всичкото отгоре, това беше 11-ият му успех с нокаут, което показва само, че на него му предстои страхотно бъдеще в професионалния бокс.

gongbg