Клип Коментар

тоя се закла

:-D :-D как му украдна колата

убаво клипче хакер

стана бе браво

{p} {p} {p}

:-D

zabolq go

{p} {p} {p} {p}

idiot s o4ila B-)

didi

{p} {p} {p}

{p} {p} :-D

на макя ви у газо типо

охааа т1по

super si 50cent

{p} {p} {p}

{p} {p} {p}

dobre e

{p} {p} {p}

:-D