stefani3

На она што го сакаш никогаш не му дозволувај да замине.. Бори се до крај! Биди користољубива и искористи го животот на секој можен начин.. Дозволи си чоколадо кога си на диета, дозволи си забранета љубов, дозволи си ги сите скриени задоволства
за кои отсекогаш си мечтаела.. Не постои утре, вчера веќе замина, постои само денес за кое вреди да се живее.. :-) :-)
TE...... SAKAM ........MECENCE
SEKOGAS SE CUSTVUVAM SREKEN.
ZNAES LI ZOSTO
ZOSTO NECEKAM NISTO OD NIKOGO
DA CEKAS SEKOGAS BOLI.
ZIVOTOT E KRATOK
ZATO SAKAJ GO ZIVOTOT
BIDI SREKEN I
SEKOGAS SE SMEJ.
ZIVEJ ZA SEBE I ZAPOMNI
PRED DA ZBORUVAS SLUSAJ-PRED
DA PISUVAS- MISLI,
PRED DA POVREDIS -CUSTVUVAJ,
PRED DA MRAZIS -SAKAJ
PRED DA SE PREDADES- OBIDI SE
I PRED DA UMRES-ZIVEJ!!!!!!!!!!!!


*SEKSPIR*

КОГА САКАШ НЕКОГО ,МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ ДУРИ И КОГА СИ НЕСРЕЌЕН

*ДОСТОЕВСКИ*(love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)
cool
Инфо
Клип Коментар

ОД ДЕНОТ КОГА СИ ТРЕГНА..СРЦЕТО НЕ ТЕ ЗАБОРАВИ......АХ,ЛУБОВ (love) (hug) (hug)

ТВОJТЕ БАКНЕЖИ НА МОJТЕ БЕЛИ КОшУЛИ ЦЕЛА НОК МИ БУДАТ СПОМЕНИ,ДВЕ НЕДЕЛИ РАЗДЕЛЕН И ОСАМЕНИ ,ЗАР НЕКОJ МОЖЕ ДА ТЕ ЗАМЕНИ.......СНЕГОВИ СТОJАТ МЕГУ НАС СО БАКНЕЖ МОЖЕш ДА ГИ РАСТОПИш...... (love) (love)

...JА МЕНУЕВАш КОЖАТА НО ПРИРОДАТА ,НАРАВОТ, НИКОГАш..... :P :D

....МОJ СИ ДОДЕКА НЕ КАЖЕш КРАJ......

ЗА СЕБЕ САМ ТЕ чВАЛАЗБОГ ТЕБЕ БИХ И УБИЛАГОЛИМ РУКАМА БИХ ЖАР ОХЛАДИЛАПОЛА СВЕТ БИ ПРЕПЕшАчИЛАТВОAJ ЛУБАВ JЕ СВЕ ОВЕ ГОДИНЕМЕЛЕМ ЗА ЗА СРЦЕ НАПУКЛОИ КАД ЛУБИш МЕ КО ДА ЛЕчИш МЕ ................ (love) (love)

ВЕчНО ДА ТИ Е ИМЕТО (drink) СРЕКЕН ИМЕНДЕН (hug) (hug)

;) ти намигнав :P (sun)

АХ,ТАА САНДРА :D ;) БЛАГОДАРАМ (drink) (dance)

КЛАСИКА (mm)

(love) ТЕ САКАМ (love)

MOJ JEDINI GREH JE LJUBAVJOS ZELIM TE KO OD PRVOG DANA............NEKOM SI MED I SLATKO GROZDZE A MENI NOC NIKAKO DA PRODZE......... (sun) (sun) :* (love) (hug)

(dance) (dance) СУПЕР (party) (party) (drink)

(drink) da zapocnem noc (drink) jer vise nisi moj (drink) za ljubavi stare za ljubavi novesve case nek se slome (drink) (drink)

(hug) (sun) (hug)

(sun) (mm) SRCETO NE GO SLUSA UMOT (love) (hug) :*

:P I VO SKOPJE NO I VO BELGRAD (love) (love)

:D :D ГОЛЕМААА ГРЕшКА

БОЖЕ БРАНИ JА ОД ЗЛО КОГА НЕМОЖАМ JАС.......... :) ЗБОРОВИ НЕ СЕ ПОТРЕБНИ ТУКА

(love) ТЕ САКАМ И JАС МЕчЕ (love)

БОЛЕСНО ТЕ ВОЛИМ (love) (love)